donderdag 6 juni 2013

WAO-ster Karin Spaink doet aan Huwelijk

Of Karin Spaink ooit een man gehad heeft weet ik niet, haar intellect dat ik hoogacht is daarvoor niet eens zo geschikt zich een man te onderwerpen. Dan slaapt ze dus maar alleen.
Maar dan opeens... wel met een vrouw waarbij ze met de degeneratie van haar tijd meegaat. Ze zal zonder wat te zeggen haar allang in huis hebben uitgeprobeerd. Gaan ze nu knus in de Canta toeren of brengt die meid een luxe auto?


De vooraanstaande plaats in de democratische maatschappij wordt gewoon opgeeist, allereerst de financiele basis van WAO, vervolgens middels blufferige zelfprijzing schnabbels verkrijgen bij iemand die daar gek genoeg voor is. Zelf is Spaink meervoudig invalide met opgedane hersenbloeding, MS en borstafzetting. Daarenboven heeft ze een vals gebit. Zulke lichamelijke kwalen dringen, nee dwingen een persoon eerder tot een houding van deemoed, berusting en bescheidenheid maar arrogant zichzelf op de borst kloppen (!) en naar voren sluipen, nee kruipen is mooi fout! In haar nachtkastje ligt het suïcidepistool gereed voor het geval dat, daarna erft de partner de hele poet.

In Amstelveen woont jonkvrouw H.A. van Karnebeek en geniet ook van de WAO. Van beroep juriste geweest dus geen domme. Borstafzetting, baarmoeder weggehaald en valse tanden. Een blossig  porceleinen kopje om te zien met een mooie bos haar maar van binnen is ze onomkeerbaar aangetast. Het geloof verschaft haar sterkte, zielig. Nu is het mooie dat zo een mens nog eisen durft te stelllen ook en en liefdespartner uitkiest alsof die haar als bruid verdient! Het toppunt is dat die jongen ook nog een buur is. Nou sla je toch wel achterover, wat ze wil doet ze. Maar of ze dan ook gelukkig is? Niet mijn probleem maar hij zeker niet.

En zo is het eertijds gegaan dat “verstandelijk of meervoudig gehandicapten”, zo ze tegenwoordig genoemd worden, bij elkaar worden gezet om een paartje te vormen. Het bespaart wellicht een wijkverpleegster. Na een aantal jaren is er een heel nest waarbij een zwerm aan instanties hulp moeten bieden met de daaraan verbonden gesubsidieerde gelden.

Karin Spaink heeft het klassieke sexpatroon doorbroken en is op de alternatieve tour gegaan.

Koshere Sex, Blog Karin Spaink 6-12-2007

2 opmerkingen:

  1. Na het lezen van dat stuk grasduinde ik wat door de rij van uw blogs en ik vond o.a. een stukje over mevrouw Karin Spaink, naar mijn mening een nogal ongenuanceerde pennenstreek ..
    Wat u daar te berde brengt , meent u dat nog steeds ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je in mijn Blog leest en ook nog contact zoekt.

    Ik las vroeger van Karin dat na de huwelijksvoltrekking... ieder naar haar eigen huis keerde. Het huwelijk was een genoegdoening voor de dodelijk zieke partner met wie Karin bij haar uitgever zo'n goede betrekking heeft gehad. Na haar spoedige overlijden was Karin testament-executrice.

    BeantwoordenVerwijderen