donderdag 6 juni 2013

De zwempedo Benno Larue leefde in een Luilekkerland [Bossche Ontuchtzaak]

Posted on Tuesday, June 23, 2009 9:43 AM

Naast het aanbod aan gewone kinderen, kon de zwempedo (formulering zwemopa door GeenStijl) Benno Larue (59) ongehinderd vijftien jaren zijn gang gaan bij zwakzinnigen of idioten hoe je ze verder ook noemen wilt. Zijn er nu zoveel in die contreien van Den Bosch en moeten ze nu echt in plaats van piano- zwemles hebben?

Een antwoord op deze vraag zoek ik in de cultuur van voornoemd gebied. Historisch overheerst tot beïnvloed door de dogmatiek van de roomskatholieke kerk. Dat is verbod op abortus provocatus. In het verleden hebben kloosterlingen een zorgtaak op zich genomen voor de verpleging van zwakzinigen enz. Maar die is nu weg, en de mogelijkheid tot het laten verrichten van abortus toegenomen mits je de weg weet te vinden. Dat laatste is gezien de sociale pressie nog wel eens moeilijk maar hoe groter de stad hoe makkelijker.

De verdediging zal kunnen aanvoeren dat ze het haar client wel erg makkelijk gemaakt hebben! Hiermee worden de ouders dan wel indirect verweten toch maar zo een kind op de wereld gezet te hebben.

Het is te stellen dat niet de desbetreffende kinderen, gezonde en zieke, die misbruikt zijn er blijvende schade aan zullen overhouden. Lees hiervoor het e-book Alledaags Misbruik (hyperlink) door Matias Wais en Ingrid Gallé. Hiervoor moeten we even in de psyche van de pedo afdalen om de zien dat hij een kind wordt dat met een kind speelt. Het laatste heeft daar geen slechte ervaring aan want het is zijn vriendje. Echter de ouders krijgen de meeste last te weten dat een ander hun kind heeft benaderd. Maar straks moeten die kinderen naar scholen met onderwijzend personeel en naar de kerk met priesters.

PS: de kans op een down is 1:25 bij y>45.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/06/opa_zwembadfail_blijkt_ook_ver.html
http://books.google.nl/books?id=dfDMQ8cUKAUC&pg=PA57&dq=pedofielen+beroepen&ei=TohASqWDEqrYygTsxolE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten