In 1985 kwamen de twee in Buitenveldert wonen op een chique locatie. Hun onopvallendheid is legendarisch te noemen. Ook waren er niet echt tegenover-buren die bij hen naar binnen konden kijken.
De oude Borstlap zag er het jongst uit, was langer dan de grijze Haak. Met buren gingen ze niet babbelend om, op straat liepen ze achter elkaar op 4 à 5 meter afstand. Maar het fraaiste is dat in de tram naast elkaar gezeten de een als een soort stadsgids de ander het grachtenpanoramiek trachtte te expliceren die dan ook aandachtig luisterde. De passagiers zullen niet geweten hebben dat de twee samenleven!
Ooit liet Borstlap zich erover uit in de confectie de Jodenmeiden te hebben zien afvoeren, vele dezer bedrijven in Amsterdam waren Joods, waarop hij sprak met emotionele stem. Hij was zoon van een winkelchef, zelf had hij een hogere functie in de confectie maar dat is ook een leugentje om bestwil want hij was kantoorbediende op de Industrie Bank. Maar dan nog is dit geen rechtvaardiging voor zijn samenleving. In feite was het buiten de orde en was discretie strengstens geboden teneinde smaad, spot en chicane te voorkomen. De sedert medio 80er opgekomen emancipatie van homo's is dus aan hen voorbij gegaan.
Toen de ene overleed medio 90er hield de ander het voor gezien. Hij hield zich te bed totdat hij stierf.