maandag 25 november 2013

Gregorius Nekschot in Denemarken


Hyves Polinco 3 februari 2009 (citaat)

When communism collapsed, socialist inspired Dutchmen simply exchanged their bankrupt belief in the Socialist Utopia for a belief in a Multicultural Utopia. The romantic image was of a Multicultural Utopia that ought not to be disturbed by anything. The antisocial behaviour and religiously inspired insanity of a number of immigrants should not be discussed or even criticized, not even in a cartoon.

International Free Press Society 6-2-2009 (tekst)

http://www.youtube.com/watch?v=Z7fQlN-rke8 (Video)

http://www.youtube.com/watch?v=2VWDnYD2pfM (Video)


 
Hyves Polinco 21 sep 2010, 22:10 
 
 
Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) vanmorgen aan de cartoonist en zijn raadsman in een persoonlijk gesprek laten weten.

Het OM is van oordeel dat de cartoons en de teksten strafbaar zijn, maar heeft besloten de zaak te seponeren. De officier van justitie is tot deze beslissing gekomen op basis van een aantal overwegingen: de man heeft na zijn aanhouding een dag en een nacht in voorlopige hechtenis gezeten, de cartoons en teksten die het OM als strafbaar aanmerkt staan niet meer online, sinds de aangifte is er een aanzienlijk tijdsverloop geweest en er zijn sinds 2005 geen klachten of aangiften over de website meer binnengekomen bij het OM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten