dinsdag 26 november 2013

Duitse Groenen waren een Pedobastion

Hyves Polinco 17 mei, 08:56
 
De Groenen waren in de 80er vol gemoed de maatschappij vrijer te maken waardoor alle mogelijke politieke en seksuele (aberatieve) lieden daar hun toevlucht zochten. Zo kon het ontstaan dat kinderen in een uiterst vrije seksuele moraal opgroeiden en er al vormen van pedofilie plaatsvonden. Men heeft zich hiertegen later verzet: de grootste vergissing van de 68er generatie is geweest de grens tussen volwassenen- en kinderseksualiteit te verflauwen waardoor pedofielen hun (openlijke) kans grepen.

Eerst 1987 werd de pederasten en transseksuelen belangengroep opgeheven.

Zeit 16-5-2013
Frankfurter Rundschau 16-5-2013
Frankfurter Allgemeine 29-4-2013
Deutschlandfunk 21-5-2013 Met de ogen van nu: geen echt misbruik, wel grensoverschrijding geweest.

7 opmerkingen:

 1. De Hamburgse Groenen zijn in debat over hun verleden met kinderen.
  De verandering in opvatting hun gedrag onvrijwillig sex met kinderen te (willen) legaliseren heeft ook een oorzaak door het ontstaan van vrouwengroepen tegen onderdrukking zodat vrouwen en kinderen evenmin slachtoffer mochten zijn.
  Er kwam een strijd tussen Fundis en Realos ten gunste van de laatsten.

  Die Zeit 6-2-2014

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na een jaar onderzoek door een onafhankelijke instantie hebben de Groenen de langverwachte verontschuldiging uitgesproken inzake het in de 80er gepleegd misbruik van kinderen binnen hun toenmalige foutieve moraal van sex tussen volwassenen en kinderen en hun streven dit straffeloos te maken. Ze zeggen dat sedert midden 60er al pedofiliedebatten zijn geweest in links-liberale kring. Het is een foutieve weg geweest.

  Frankrurter Rundschau 12-11-2014

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pedos am Kreutzberg

  Nog steeds hebben de Groenen hun verleden niet gezuiverd van de blaam een voedingsbodem geweest te zijn voor pedo's. In de 80er en 90er was het zelfs een bastion voor pedo's die d.m.v. Arbeitsgruppen wisten binnen te dringen. Hier waren ze actief als trainers en valselijk als adviseur in profylaxe voor drugsgebruik, zo'n zes jaar lang. Zeker 15 personen zijn bekend, 1000 kinderen zijn geschonden, enkelen veroordeeld. Maar... de Groenen zwegen!

  Deutschlandfunk 20-5-2015 Ongeveer 06:20. Tekst (nog) niet gepubliceerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In de partij Alternatieve Lijst, de voorloper van de landelijke Groenen, hebben in de 80er-90er minstens twee partijleden misbruik gepleegd. Beiden zijn overleden. Het bericht komt van de onderzoekscommissie van de Groenen zelf.

  Zeit 20-5-2015

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat de pedo's niet alles in het Kreuzberg-netwerk georganiseerd hebben met kinderen uit probleemgezinnen, schijnactiviteiten en sport, hulpverlener en adviseur, ze hadden toch een groene omgeving van wereldverbeterende sextolerantie, waarin ouders met minimum inkomen, asocialiteit, energie aftappen en drugs zeker niet naar de politie liepen. Daarom is het juist de Groenen geboden schoon schip te maken met hun bizarre verleden waarin zeker weten 1000 kinderen zijn misbruikt.

  FA 20-5-2015

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat onder de dekmantel van sexuele vrijheid geschiedde, was machtswellust tegen de zwakste slachtoffers. Daarvoor geldt gene rechtvaardiging, nooit en nergens. Individueel is er wel verontschuldiging, de partij als geheel zegt niets. Net als vroeger, men liet de pedo's begaan die in de openlijke indianencultuur van vrije sex vrij spel hadden.

  Cem Özdemir (voorzitter Groenen) in Zeit 24-5-2015

  BeantwoordenVerwijderen