woensdag 3 juni 2020

Halsema ten valle opgeschreven.

De stand harer wetenschappelijke status ken ik niet maar ik heb er ook nooit iets van  gemerkt. Welzeker een benepen politieke achtergrond van lieve mensen in een groene natuur, een paradijselijk streven! Dan nog een exotisch huwelijk hetgeen bepaald voor de onderklassen weggelegd is.
Ze is een lieflijk meisje om te zien, niet zo een krachtig postuur als 'n Klompé of 'n Dales maar wel in het bezit van een poëtische stem. Haar glimlach is schrijnend, gewoon niet fotogeniek. Doch zijn zeker twee politica in Duitsland ook maar gewone meisjes geweest. Driehoekoverleg, zij een bepalende stem tegenover vakmensen?


Echt wilskracht heeft ze niet, de zinnen die ze uitspreekt lijken eerder een gedeclameerd gedicht.
Dan haar blunder (in rouwkleding) naar de Dam te gaan en toen het vol werd te blijven! Dit is de grootste stommiteit in haar carrière! Wij moeten wel, enz. enz.

Aftreden doet ze niet maar in Den Haag staat ze wel op de rode lijst zodat bij het minst geringste incident zij eervol ontslag zal krijgen, gelijk bij Gijs van Hall geschied is.

Ik wil best haar ontvangen op een middagje voor een date maar dat blijft zonder verdere gevolgen. Over politieke aangelegenheden spreken we niet.

1 opmerking:

  1. Nu komen mooi horecaondernemers in het verzet dat zij wel een boete gekregen hebben maar de Damgangers vrijuit gaan.

    BeantwoordenVerwijderen