zaterdag 5 mei 2018

Hoe krijg je een baby zonder al teveel moeite?

Voorop staat de wens een baby te hebben, maar hebben moeten we vlug terzijde schuiven aangezien we eerder verwekken bedoelen zonder al teveel consequenties.

Voorwaarde is het treffen van een vrouwelijk wezen (hetero of lesbo) die een langjarige kinderwens heeft maar geen zin om instituten en hulpverleners af te lopen. Kosten voor niets, zo te zeggen.

De toekomst is de opvoeding geheel over te laten aan de moeder, haar existentiële vrijheid blijft. Wellicht een foto maar geen dwingelandij van bezoekrecht enz.

Mondeling geregeld is dat het kind komt op naam van de moeder en dat vooralsnog geen vaderschapscertificaat voorligt. Dit voorkomt juridische procedures inzake alimentatie.
Voorheen kon een toezegging gedaan worden een studiefinanciering t.w.v. ƒ20.000 op een spaarrekening te zetten maar met zo een fooi kan je heden ten dage niet meer aankomen.
Ook verder contact is niet gewenst, de vrijheid van de moeder bestaat zonder bemoeienis van buiten af. Het is immers haar leven.

De procedure van de fertilisatie is onpersoonlijk, het sperma wordt technisch met een vibrator afgenomen, liefst driemaal voor de kwantiteit, in een lauwwarme kunststof buis opgezogen en onmiddellijk de vagina ingebracht. Dat kan door een vriendin of een buurvrouw. De vrouw blijft voor alle zekerheid nog een paar uur liggen met opgetrokken knieën. Klassiek muziek zachtjes.

Ooit zal de vader wel eens een geboortekaartje krijgen. Wellicht 'n mail af en toe.
Verder geen sores.


JOSGeen opmerkingen:

Een reactie posten