maandag 27 juli 2015

Homofiele Hopmannen lekker bij de Padvinderij

Dat zijn mooi de consequenties van de antidiscriminatoire wetten en maatregelen dat homoseksuelen met een openlijke voorkeur (ik wil niet direct spreken van geaardheid) de functie van hopman in de padvinderij mogen vervullen. Als herinnering uit mijn jeugd blijven de voortdurende perspublicaties over gesnapte of ontmaskerde hopmannen die een abuse hadden begaan, zodat je niet beter weet dat jongerenorganisaties ausgerechnet die voorkeurmannen aantrekt. In die tijd hadden we nog niet de affaires om pedofiele priesters, badmeesters en onderwijzers. Nu wil geen man meer met kleine kinderen omgaan maar met teenagers wordt geen belemmering gesteld, dankzij de wet. Je kunt de gekste fantasieën opstellen wat voor situaties je kan krijgen met andere seksuele minderheden die vooraan willen gaan staan dankzij deze wet. Maar de wet is er toch niet om lekker toch hopman te worden omdat ze je het toch niet kunnen verbieden? Iemand die stap ontraden zal in een strikt vertrouwelijk onderhoud moeten geschieden, buiten de wet en stilhouden.

Baden Powell
Dankzij VPRO-Geschiedenis zag ik film van de vooroorlogse Jamborees, o.a. in Nederland. Boss Baden Powell was er ook met zijn echtgenote in lange rok. Een echt of een schijnhuwelijk? Dat zouden intimi moeten weten maar die ken ik niet. Jongens uit alle landen, ook Egypte waar koning Faroek zijn concubines beleefde. Dan de raid, in een cirkel vooruitstormen met opgeheven dolkmes. Zoiets mag nu niet meer. Duidelijk is hier de versluierde bedoeling jongens te kweken voor militaire dienst althans ze warm te maken en leiders het gezag aan te leren.

We voelen ons thans een veilige wereld maar lekker achterover zitten is onwijs. Dat deden de inwoners van Sybaria, nu Zuid-Italië..., totdat de Perzen landden en mens en haard kapot sloegen onder medeneming van alle goud. Zo ook hier, de wet verbiedt maar ondertussen wil iedereen van de wet gebruik maken tot een grote leugen.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten