maandag 25 mei 2015

Tour voor Mulieres Ludentes

God creëerde op de achtste dag de fornicatrix en wij zijn hem hier dankbaar voor.
Op maandagavond de 18e mei had ik de tijd om tegen 19en een tour te maken rond de Oude Kerk te Amsterdam. Aan het Oudekerksplein noordkant staan de vroeger gebruikelijke negerinnen met fors lichaam, die schijnen gebakken te zijn op hun stek. Interessanter wordt het aan de Sint Annendwarsstraat waar twee donkere vrouwen aanbelden. Er waren nieuwe winkels gekomen. Een grote ploeg toeristen liep door de Trompettersteeg (met vieze regenplassen) waardoor er een file met naar links en rechts kijkende hoofden ontstond. De Dolle Begijnensteeg is echter breder en hier waren al meerdere werksters actief. In de Sint Annenstraat waren wel vier ramen verlicht doch geen huursters.

Eerst tegen 23en kwam ik terug, het was al mooi donkerrood geworden en waren de meisjes volop aanwezig. Nu bemerk ik dat hun outfit die toch al klein was nog miniemer geworden is met minislipjes die in het Frans cache-sex heten. De ene vrouw was nog mooier dan de ander. Vrijwel allen met een leeftijd van 20-30 jaar. Ook verderop in de  omgeving zag ik schoonheden, in de Bloedstraat (waar eens een moord geschiedde, nooit opgelost) en vooral het minipleintje de Gordijnensteeg. In de Monnikensteeg was geen primitieve waterafvoer op straat meer.
De Sint Annenstraat is leeg gebleven, hier liep dan ook geen haan.

Alle meisjes waren blank op de eerst vermelde na, geen Aziatische, Latijns-Amerikaanse  en Surinaamse typen meer, die mode schijnt passé te zijn. Of de controle op leeftijd en verblijfsvergunning is streng. De Geldersekade was me te ver als ook te donker doch hier waren vroeger dames in gewoon ondergoed, wat bepaald onsmakelijk zij.

Centrum van genot blijft altijd het Oudekerksplein met de grote klok van de toren. Alleen daar de keien te belopen is erg naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten